Camı kıramayan hırsızın şaşkınlığı - İZLE

/ Kaynak: İHA
Camı kıramayan hırsızın şaşkınlığı - İZLE

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da hırsız bir kuyumcunun camını parke taşı ile kırarak soymak istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde 17 Eylül 2014 günü meydana geldi. İddiaya göre Murathan Ç., kar maskesi takıp yanına da parke taşı alarak İsa Y.'nin kullandığı motosikletle Çetinkaya Kuyumculuğun önüne geldi. Motosiklet hareket halindeyken atlayan Murathan Ç. parke taşını cama fırlattı. Camın kırıldığını sanan zanlı altınları almak için camdan elini sokmaya çalıştı ancak camın kırılmadığını görünce bir anlık şaşkınlık yaşayıp geri dönerek kendisini bekleyen motosiklete binmek istedi. Bu arada kuyumcu yalın ayak dışarı çıkarak motosikletteki zanlının üzerine atlayıp darp etmeye başladı. Bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Daha sonra zanlılar motosikleti bırakarak yaya olarak kaçmaya başladı. Kuyumcu hemen polisi aradı. Olay yerine yakın olan güven timleri mahallede operasyon başlattı. Zanlı kısa sürede yakalanırken arkadaşı İsa Y. hala aranıyor.


POLİSİN CAM UYARISI SOYGUNU ÖNLEDİ


Mahallede sık sık kuyumcudan taş ile cam kırmak suretiyle hırsızlık olduğu için geçen yıl Adana Emniyet Müdürlüğü kuyumcuları tek tek dolaşıp camları kalın ya da filmli cam yapmaları konusunda uyarmıştı. Bu uyarı sonrası kuyumcu camını değiştirip kalın cam yaptığı için parke taşı atılmasına rağmen cam sadece çatlayıp kırılmadı. Bu nedenle zanlı da soygunu gerçekleştiremedi.
##tgvideo##

Zanlı, sorgulandıktan sonra sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının 8 ay önce de Yeşilevler Mahallesi'nde yine cam kırmak suretiyle kuyumcu soyduktan sonra cezaevine girdiği ve olaydan 15 gün önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.
Camı kıramayan hırsızın şaşkınlığı - İZLE
Camı kıramayan hırsızın şaşkınlığı - İZLE
Camı kıramayan hırsızın şaşkınlığı - İZLE

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...