Emel Sayın Antep'lileri sokağa döktü

Emel Sayın Antep'lileri sokağa döktü

MAGAZİN Haberleri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali' ateşinin yakılması ve Emel Sayın'la başladı.

Festival Park içinde düzenlenen festivale Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ile bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Festivalde konuşan Vali Ata, Antepfıstığının önemine dikkat çekti ve festivalin bu noktada takdir edilmesi gerektiğini kaydetti. Konuşmaların ardından festival meşalesi protokol üyeleri tarafından yakıldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı kortejde, Romanya, Makedonya, Endonezya, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Taşköprü, Lefkoşa, Rusya, Çek Cumhuriyeti ile Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yöresel halk dansları toplulukları da yer aldı. Etkinlik kapsamında Festival Park'ta Emel Sayın konser verdi. Hayranlarına sevilen şarkılarını söyleyen Sayın, Antepfıstığı Festivali'nde sahne aldığı için mutlu olduğunu dile getirdi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...