Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden çarpıcı karar!

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden çarpıcı karar!

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, Kanal D'nin aldığı karar ile artık diziyi biter bitmez internetten izleyemeyecek.

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını üzecek bir haber geldi. Pusu hayranları daha önce dizi biter bitmez diziyi internetten izleyebiliyordu ancak Kanal D yönetimi bu konuda radikal bir karar aldı.
nbsp;
ARTIK HEMEN İNTERNETTEN İZLEYEMEYECEK
Kurtlar Vadisi Pusu hayranları diziyi artık biter bitmez internetten izleyemeyecek. Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünü izlemek isteyenler artık Pazar gününü beklemek zorunda. Kanal D yönetiminin bu kararı almasında dizinin internet izleyecisinin çok olması olduğu öğrenildi.
nbsp;
ERKEN YAYINLAYANLARA SAVAŞ AÇACAK
Kurtlar Vadisi Pusu'yu internetten izleyen kitlenin bu karara nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Kanal D yönetiminin diziyi Pazar gününden önce yayınlayanlara da da savaş açacağı öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...