Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener 'Passo' zararda

Fener 'Passo' zararda

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, Passolig'le hâlâ anlaşamadığı için manevi desteğin yanı sıra maddi açıdan da büyük kayıp yaşayacak

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Gaziantepspor'u misafir edecek. Ancak sarı-lacivertli futbolcular, taraftar desteğini yine arkasına alamayacak. Çünkü Fenerbahçe Yönetimi, Passolig'le anlaşma sağlamasına rağmen sözleşmeyi imzalamış değil.
Yaklaşık 1 ay önce Passolig'le yürüttüğü görüşmelerde sözlü anlaşma sağlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, daha sonra çıkan anlaşmazlıklar sonrasında TFF ile bir görüşme yapmış ve "Passolig kartı kredi kartı olarak kullanılmayacak. Taraftardan sadece 8 TL kart bedeli alınacak" maddelerini öne sürmüştü.
Bu şartların Passolig tarafından kabul edildiği ancak ticari kısımlarda kalan pürüzlerin bir türlü halledilemediği için imzaların atılamadığı öğrenildi.
Emniyet tarafından bilet satışı yasaklanan sarı-lacivertli kulüp, Gaziantepspor karşılaşmasında da 3 maçlık geçici kombine kartlı taraftarları Şükrü Saracoğlu tribünlerine alabilecek. Yarına kadar geçici kombine kart sahibinin 20 bine ulaşmasını hedefleyen yönetim, bu sayının 15 binde kalması dolayısıyla tedirgin.
50 bin kişi kapasiteli stadın büyük bölümünün boş kalacak olması Fenerbahçe'ye manevi desteğin yanı sıra, maddi açıdan da büyük kayıp yaşatacak.
M.EMİN nbsp;ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...