Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş 3 eksikle hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş 3 eksikle hazırlıklarını sürdürdü

SPOR Haberleri

Antrenmana, tedavi olan Mustafa Pektemek, gribal enfeksiyon geçiren Tolga Zengin ile bireysel çalışan Ersan Adem Gülüm katılmadı

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların iki grup halinde top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. Dar alanda oyun kurma çalışmalarıyla devam eden antrenmanın yarım sahada oynanan çift kale maçla tamamlandığı belirtildi. Antrenmana, tedavi olan Mustafa Pektemek, gribal enfeksiyon geçiren Tolga Zengin ile bireysel çalışan Ersan Adem Gülüm'ün katılmadığı duyuruldu. Siyah-beyazlı takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, Bursa'ya gidecek. Bu arada, kondisyoner Miljenko Rak'ın 67. doğum günü kutlandı. Doğum günü pastasını kaleci Tolga Zengin ile kesen Rak'ın, yaptığı konuşmada, "Doğum günü hediyesi olarak Bursaspor galibiyeti istiyorum. Benim için en büyük hediye bu olur" dediği belirtildi.
- Orman, Bursa'da Bölgesel Dernekler Toplantısı'na katılacak
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basketbol şubesi, dernekler ve taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ile Gölcük ve Bursa'da siyah-beyazlı dernekleri ziyaret edecek. Gölcük'te yarın saat 13.30'da Ahmet Fetgeri Parkı'nın açılışına katılacak Orman, daha sonra Gölcük Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle yemekte buluşacak. Bursa Ulu Cami'de kulübün onursal başkanı Süleyman Seba için yarın saat 18.30'da okunacak mevlide katılacak Fikret Orman, 22 Eylül Pazartesi günü ise saat 16.00'da Gönlüferah Otel'de düzenlenecek Bölgesel Dernekler Toplantısı'nda derneklerin temsilcileri ile bir araya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...