Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sürpriz isimden açıklama: Arda bu sezon...

Sürpriz isimden açıklama: Arda bu sezon...

SPOR Haberleri

İspanya'nın Marca gazetesi yazarı Juan Castro Nogales, Atletico'nun bu akşamki Celta Vigo maçı öncesinde Arda Turan'ı değerlendirdi.

Atletico Madrid'in Real Madrid'i yıktığı karşılaşmada yıldızlaşan Arda Turan'ı, kendisini yakından takip eden bir gazeteciye sorduk. Marca yazarı Juan Castro Nogales, yaptığı açıklamada, milli futbolcunun takımın son yıllardaki başarısındaki payı, oyuncunun son durumu ve Atletico Madrid'in La Liga'da bu sezonki şansı üzerine görüşlerini bildirdi.


Diego Simeone'nin göreve ilk geldiğinde Arda ile ilgili kafasında soru işaretleri bulunduğunu ancak oyuncunun zamanla hocasının güvenini kazandığını söyleyen İspanyol gazeteci, "Atletico Madrid son üç yılda çok önemli başarılar elde etti. Burada Arda'nın çok önemli bir payı var. Kazanılan kupalarda çok önemli bir rolü oldu. Çok fazla gol atmasa bile onun takımın en çok parlayan isimlerinden biri olduğunu söylemek gerek. Savunmada da elinden geleni yapıyor. Ama asıl görevi hücumda. Atletico ataklarının kilit ismi o bence" dedi.


Süresi azalabilir, etkisi değişmez
Atletico'nun ve Arda'nın bu sezonki durumları için ise Marca yazarı şunları söyledi: "Barcelona ve Real Madrid çok iyi transferler yaptılar ve geçtiğimiz yıla göre daha güçlüler. O yüzden Atletico Madrid'in işi bu sene geçen yıla göre daha zor. Ancak tekrar başarırlarsa artık buna da sürpriz demeyiz. Atletico da bir çok yeni transfer yaptı. Dolayısıyla yeni ekipte Arda'nın oynama sürelerinin azalmasını bekliyoruz. Ancak ne olursa olsun yine de hücumdaki kilit isim olmayı sürdürecektir. Bunu Real Madrid maçında da gördük".


Arda Turan'ın kulüp tarihinde adını şimdiden unutulmazlar arasına yazdırdığını da belirten Nogales, oyuncunun futbolculuk kariyeri sona erdikten sonra bile tekrar İspanya'ya döndüğünde hatırlanacağını sözlerine ekledi. Atletico Madrid, Arda Turan'ın da kadroda yer aldığı maçta bu akşam 21.00'de Celta Vigo'yu ağırlayacak. nbsp;


Kaynak : Skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...