Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'daki anne ve 2 kızının ölümü ile ilgili sıcak gelişme

/ Kaynak: İHA
Konya'daki anne ve 2 kızının ölümü ile ilgili sıcak gelişme

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya'da anne ve ikiz kızları evlerinde ölü olarak bulunmasının ardından polis şüpheli olarak Ayşe Kanel'in boşandığı eşini gözaltına aldı.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi Selay Sitesi A Blok'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yangın ihbarı alan polis, itfaiye ekipleri eşliğinde eve girdiklerinde Ayşe Kanel (40) ve 12 yaşındaki ikiz kızları Melisa Hazal ile Eylül Duru'nun cesetleriyle karşılaştı. Anne Kanel kızlarından birinin üzerine doğru yatmış şekilde yanmış halde bulunurken, diğer kızı ise başka bir odada elleri ve ayakları bağlı halde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri zaman zaman eve gelip gittiği öğrenilen Ayşe Kanel'in boşandığı eşi Remzi Polat'ı gözaltına aldı. Eski eşin emniyetteki sorgusu sürerken polisin ayrıca, annenin cinnet getirip kızlarını öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde de durduğu öğrenildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...