Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ebru Gündeş tek tuşla boğazda!

Ebru Gündeş tek tuşla boğazda!

MAGAZİN Haberleri

26 milyon liralık yalısına özel ışıklandırma yaptıran Ebru Gündeş, kesenin ağzını açtı. Gündeş, tek tuşla boğaza da inebiliyor

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki 26 milyon liralık yalısına yeniden tadilat yaptırdı. Ebru Gündeş'in yalısının iskelesinde kurdurulan otomatik merdiven, tuşa basıldığında bağaza iniyor. Yalının renkli ışıkları için 3 bin 500 dolar değerinde 8 adet özel spotlar kullanıldığı öğrenildi.
Güneş'ten Recep Aslan'ın haberine göre bu sezon yine O Ses Türkiye'yle seyirciyle buluşan, yakında yeni albümü Araftayım'ı da piyasaya çıkaracak olan Ebru Gündeş, Kanlıca'daki 26 milyon liralık yalısına yeniden tadilat yaptırdı.
Tüp geçitle birbirine bağlanan ikiz yalı için sanatçı ve eşi Reza Zarrab, özel bir dalgıç şirketiyle anlaştı ve yalının Boğaz'a açılan bahçesinde özel tasarımlar yaptırdı. Yalının Boğaz'dan 3 metre yükseklikte olan iskelesinde kurdurulan otomatik merdiven, tuşa basıldığında 3 metre derinliğe iniyor. Yalının Boğaz'dan bakıldığında dikkat çeken renkli ışıklar için 3 bin 500 dolar değerinde 8 adet özel spotlar kullanıldı. Işıkların daha hoş bir görüntü vermesi içinde 5 ay önce yalının tam önüne denize 3 ton renkli taş döktürüldü.
Ebru Gündeş tek tuşla boğazda!



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...