Bilic bu sefer sert uyardı!

Bilic bu sefer sert uyardı!

SPOR Haberleri

İngiltere' de iyi bir futbol sergileyen Beşiktaş'ın hız kesmeden yoluna devam etmesini isteyen Hırvat hocanın kadroda değişiklik yapacağı ortaya çıktı

Süper Lig'in ilk 4 haftasında Mersin İdmanyurdu ve Bursaspor'u deplasmanda mağlup ederken, Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor'la Atatürk Olimpiyat Stadı'nda berabere kalan Beşiktaş, rakip sahadaki 3. galibiyetine bugün Balıkesirspor karşısında imza atmayı hedefliyor. Ancak Teknik Direktör Slaven Bilic, Tottenham karşısında oynadığı futbolla alkış toplayan siyah-beyazlı takımı, Balıkesir sınavına mental olarak hazırlamakta zorlanıyor.


BİLİC, YORGUNLUKTAN KORKUYOR
Hırvat hoca, oyuncularıyla yaptığı toplantıda ayaklarının yere sağlam basması için ciddi uyarılarda bulundu. Takımı bir an önce Avrupa havasından çıkararak lige konsantre etmeye çalışan Bilic, Balıkesir maçının önemine vurgu yaptı. Tottenham karşılaşmasından sonra medyada yer alan övgü dolu haber ve yorumların takımı olumsuz yönde etkileyebileceğini düşünen siyah-beyazlı hoca, oyuncularıyla bire bir görüşmeler gerçekleştirdi.
Bilic'in, Balıkesir maçı için takım içinde değişiklikler planladığı da ortaya çıktı. Tottenham maçında aşırı performans sergileyen ve uzun bir yolculuğun ardından Balıkesir'e geçen bazı futbolcuları dinlendirmeyi planlayan deneyimli hoca, Londra'da kulübeye çektiği isimlere şans vermeyi düşünüyor. Bilic'in; Ersan, Kerim, Necip, İsmail ve Oğuzhan gibi oyuncuları bugün sahaya sürmesi bekleniyor.
Hırvat teknik adamın gelecek hafta Sivasspor'la oynanacak maçı da düşünerek, Balıkesir karşısında fiziksel açıdan daha az yıpranan oyuncuları tercih edeceği ifade edildi. Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...