Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ajda Pekkan'ın başı dertte!

Ajda Pekkan'ın başı dertte!

MAGAZİN Haberleri

Eski eşi Bülent Çavuşoğlu'nun Süperstar Ajda Pekkan ile onu aldattığını iddia eden Tuğçe Çavuşoğlu, Pekkan'a açtığı davada eşinin şöförünü tanık gösterdi

Ajda Pekkan'a "Yuvamı yıktı" diye dava açan sosyetik güzel Tuğçe Çavuşoğlu mahkemede eşinin şoförünü tanık olarak dinletti. Tuğçe Çavuşoğlu boşanma davası açtığı eşi Bülent Çavuşoğlu'yla ilişkisi olduğunu ileri sürerek Ajda Pekkan'a iki yıl önce 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Makaron'un haberine göre; Geçtiğimiz gün görülen duruşmada tanık olarak dinlenen Bülent Çavuşoğlu'nun eski şoförü Veysel Yıldırım şunları söyledi:
nbsp;
"Patronumu Ajda Pekkan'ın yanına bırakıyordum. Bazen sabaha karşı çıkıyordu, ben otoparkta bekliyordum. Aralarındaki ilişki çok samimi bir hale gelmişti. Bülent Bey Ajda Hanım'a telefonda "canım, bebeğim" gibi hitaplarda bulunuyordu. Dışarıda buluştukları zaman el ele tutuştuklarını gördüm.


Tuğçe Çavuşoğlu: 'Hayatımı bitirdiler'
Sosyetik güzel Tuğçe Çavuşoğlu'nun boşanmak üzere olduğu eşi ile bir dönem birliktelik yaşadığını ileri sürdüğü Süperstar Ajda Pekkan'a açtığı 250 bin TL'lik tazminat davasında tanıklar dinlemeye başladı. Çavuşoğlu çiftinin yazlık komşusu olan Ayşen Gülöksüz yazlıktayken bir gürültü koptuğunu Tuğçe Çavuşoğlu'nun elindeki telefonla kapıda ağlarken gördüğünü ifade etti. Kendisine ne olduğunu sorduğunda ''Benim hayatımı bitirdiler, ben şimdi ne yapacağım" dediğini belirten Gülöksüz daha sonra kendisine telefondaki mesajları okuttuğunu söyledi. "Gördüğüm mesajlarda bitanem, şeklinde hitaplar vardı ve mesajlar Ajda Pekkan tarafından gönderilmişti" diye mahkemeye açıklama yaptı. nbsp;


Ajda Pekkan aşk iddiasını yalanlayarak Tuğçe Çavuşoğlu'na 500 bin TL'lik karşı dava açmıştı. Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...