Passolig kartı 378 bine ulaştı

Passolig kartı 378 bine ulaştı

SPOR Haberleri

Süleyman Seba Futbol Sezonu'nun beşinci haftası geçilirken 400 bine yakın taraftarın 'Passolig Kart'ına kavuştuğu belirtildi.

Passolig'den yapılan açıklamaya göre, Passolig Kartlarına kavuşan futbolsever sayısı 378 bini geçti. Fenerbahçe'nin de sisteme dahil olmasıyla hem kart sayısının artması hem de dört büyükler arasında kıyasıya bir rekabet ortamı oluşmasının beklenildiği ifade edildi.


"Geçen yıl ortalama 140 bin taraftar stadyumlara gidiyordu... Bu sezon ise şimdiden 378 bin kart satıldı"


Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "2013/14 sezonunda tribünlere haftalık olarak-Fenerbahçe taraftarı dahil olmak üzere- ortalama 140 bin taraftar gidiyordu. Süleyman Seba Sezonu'nda yani 2014/15 sezonunda ise Fenerbahçe Kart henüz satılmamış olmasına ragmen 378 bin taraftar "Passolig" dedi. Kısacası geçen yılın taraftar ortalaması şimdiden bu yeni sistemle geçilebilir. Ancak stadyumlardaki eksikler, futbol kalitesinin eskisini mumla aratması, futbol arenasındaki şiddet nedeniyle taraftarlar henüz Passolig Kart'ını layıkıyla kullanmak istemiyor. nbsp;


Tribünlerde huzurlu olmak, kombine keyfinde maç izlemek, sinema konforunda koltuklarda oturmak isteyen 'Sessiz' çoğunluk Passolig Kartları'nı zaman kaybetmeden alırken, bu çoğunluk her geçen gün artıyor. Fenerbahçe Kart'ın sisteme dahil olmasıyla birlikte çok çabuk 500 bin barajını geçmesi beklenen Passolig Kart sayısı, ligin 5. Haftası olmadan, önceki sezonları geride bırakacak bir ivmeyle yükseliyor. nbsp;


GALATASARAY ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR
Galatasaray'ın uzun süredir zirve yarışında lider olduğu Passolig Kart Ligi'nde yeni bir rekabetin başlamasına çok az bir süre kaldı! 2014-2015 futbol sezonunun ilk derbisine, yani Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesine sayılı günler kala, tam 82.468 Galatasaray kartı sahibini buldu. Kara Kartal ise liderin hemen ardından 61.203 karta ulaştı. Trabzonspor ise 32.914 kartla 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe'nin sisteme dahil olmasıyla birlikte dört büyükler arasında kıyasıya bir 'Kart' mücadelesinin başlaması bekleniyor. nbsp;PTT 1. Lig'in köklü kulüplerinden Adana Demirspor ise 8.038 kart ile kendi liginin zirvesinde yer alırken, tam dokuz Süper Lig kulübünü de geride bırakmayı başardı. Adana Demirspor'a gönülverenler takımlarının Sivasspor, Ç. Rizespor, Karabükspor, Erciyesspor, Akhisar, Gaziantepspor, Başakşehir, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa'yı geride bırakmasını sağladı! nbsp;


"Kartınız henüz elinize ulaşmasa da maç gününe kadar alacağınız tek kullanımlık geçiş kartınızla stada girebilirsiniz"
Passolig kartını kurye ile teslim almak isteyen taraftarların taleplerini karşılamak için kurye şirketi büyük çaba harcıyor. Teslimatlar büyük bir hızla devam etmekte. Ancak kart henüz elinize ulaşmadıysa bunun da bir çözümü var!


Henüz kartını teslim almamış taraftarlar, hafta sonu dahil hergün stadyum gişelerinden tek kullanımlık maça giriş kartlarını kolaylıkla alabilirler. Maç günleri yoğunluk yaşanmaması için Passolig sahiplerinin tek kullanımlık geçiş kartlarını maç gününe kalmadan alması futbolseverlerin kolaylık yaşamasını sağlayacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...