Dirk Kuyt'dan Feyenoord mesajı

Dirk Kuyt'dan Feyenoord mesajı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt bir gün yeniden Feyenoord forması giymek istediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Dirk Kuyt, Hollanda basınına ilginç demeçler verdi. 34 yaşındaki futbolcu, Hollanda Milli Takımı'na vedası ve kariyeriyle ilgili son gelişmeleri anlattı. Eski kulübü Feyenoord hakkında konuşan Kuyt, geri dönüş sinyali verdi.


"ELBETTE DÖNMEK İSTERİM"
Her zaman Feyenoord'un kulübü olduğunu kaydeden Kuyt, "Feyenoord'un benim kulübüm olduğunu herkes biliyor. Geri dönüşle ilgili tam bir şey söylemeyebilirim ancak orada elbette ki yeniden forma giymek isterim" diye konuştu.
Fenerbahçe'de çok güzel yıllar geçirdiğine dikkat çeken tecrübeli yıldız, "Ama herkes de biliyor ki Fenerbahçe'de çok iyi ve başarılı sezonlar oynadım. Şu anda gerçekten net bir şey söyleyemem. Kendimi iyi hissettikçe, fit oldukça bu şekilde yüksek seviyede oynamaya devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Ensonhaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...