Halilhodzic patladı: "Utanç verici, ihanet..."

Halilhodzic patladı: "Utanç verici, ihanet..."

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Kardemir Karabükspor karşısında alınan 3-0'lık ağır yenilginin ardından Vahid Halilhodzic sert açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma bitiminden sonra yaklaşık 10 dakika soyunma odasına gitmeyen Vahid Halilhodzic, daha sonra tribünlere gidip taraftarlardan özür diledi.


Lig TV'nin sorularını yanıtlayan Boşnak teknik adam, "Sergilenen oyunu açıklayacak kelime bulamıyorum. Utanç verici, ihanet. Başkanıma ve taraftarıma karşı bunlara açıklık getirmek gerekiyor. Takımın bu akşam sergilediği oyundan dolayı açıklama yapacak kelime bulamıyorum" ifadelerini kullandı.


Trabzonspor forması giymenin bu kadar basit olmaması gerektiğini söyleyen Halilhodzic, "Bu formayı birincilik için giyersiniz. Bu akşam gördüğünüz Trabzonspor böyle değildi" diye konuştu.


Hatası olduğunu kabul eden Vahit Halilhodzic, "Maç sonunda durumu gördükten sonra hatam var, evet. Hazırlık aşamasında takımı ben hazırlamadım ama burada farklı bir durum var. Avrupa Kupasında kaybetmemize rağmen daha farklı oynadık. Fazla da konuşmak istemiyorum. Kullanabileceğim kelimeler hasar yaratabilir. Önce kendi çalışmamı analiz etmem gerekecek. Her oyuncu da aynanın karşısına geçerek kendisini eleştirecek" oyuncularının performansını eleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...