Balıkesir'de isyan, Bilic'ten itiraf

Balıkesir'de isyan, Bilic'ten itiraf

SPOR Haberleri

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Beşiktaş yenilgisi sonrası sert açıklamalar yaptı.

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan İsmail Ertekin, "İlk yarı pozisyon bile vermedik. Yediğimiz gol dışında pozisyon bile vermedik. Ancak Deniz Çoban herhalde hayatının en kötü maçlarından birini yönetti. Böyle bir maçta kırmızı kart vermiyorsunuz. Golden önce bize faul yapılıyor, verilmiyor. Beşiktaş'ın hakeme mi ihtiyacı var? Beşiktaş'ı kutluyorum; ama maç Deniz Çoban'ın hayatındaki en kötü maçlarından biri herhalde" diye konuştu.


61'inci dakikada Sercan'ın gole giderken cezasahası hemen dışında Ersan Gülüm'üm müdahelesiyle yerde kalması ve Beşiktaşlı oyuncuya sarı kart vermesini de değerlendiren Ertekin, "Sercan'ın pozisyonu bariz kırmızıydı. Allah aşkına kim yakalayabilirdi Sercan'ı? Açık açık insan bazı kararları vermiyor" ifadelerini kullandı. nbsp;
nbsp;
Tek galibiyetlerinin olduğunun hatırlatılması üzerine de Balıkesirspor Teknik Direktörü, "Hakettiğimiz bir puanı en azından almamız gerekiyordu. Kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

nbsp;Balıkesir'de isyan, Bilic'ten itiraf

Sercan Yıldırım: "Lisansımı yırtarım"

Balıkesirspor'un yetenekli oyuncusu Sercan Yıldırım, pozisyon üzerine mücadelenin hakemi Deniz Çoban'a sitem etti. Pozisyonun kesin kırmızı kart olduğunu ifade eden genç forvet, "Sinirimden neredeyse ağlayacaktım" ifadesini kullandı.

İşte Sercan Yıldırım'ın o sözleri:
"Öncelikle takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi mücaele ettik. Defansif bir anlayışla çıktık sahaya, 2'inci yarı da 3 puanı hedefledik. Kontraatak futbolu oyunyouz. Pozisyonlar da bulduk. 5. haftada olmamıza rağmen hocalar tepki var. Benim pozisyonum da kırmızı kart, tartışmaya bile açık değil. Kırmızı kart değilse o pozisyon, lisansımı yırtarım. Hakem bu kadar verilmeyecek şeylere verdi."
"İnanılmaz derrece kötü yönetti. 10 kişi kalsaydı Beşiktaş daha farklı olurdu. Burada benim haddime değil hakemi eleştirmek. Burada hakkımız var, emek veriyoruz. Bunu alamadığımız vakit puanlardan oluyoruz. Pozisyon çok açık net ve net kırmızı kart. Ağlayacaktım neredeyse sahada çok üzüntülüyüm bu konuda."


Sercan Yıldırım, ikinci devrede Ersan Adem Gülüm tarafından düşürülmesini hakem sarı kart olarak yorumladı. Balıkesirsporlu futbolcular, Sercan Yıldırım'ın son adam olduğunu ve kartın renginin kırmızı kart olması gerektiği konusunda itirazlarda bulundular.
Balıkesir'de isyan, Bilic'ten itiraf
Slaven Bilic o pozisyonu anlattı...

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic maç sonu açıklamalarda bulundu.

Londra'da gösterilen olumlu performans sonrasında Balıkesir'deki lig maçı için dönmelerinin zor olduğunu söyleyen Hırvat teknik adam sözlerine şu şekilde devam etti:

"Londra'da çok iyi performans ortaya koymuştuk. Bir çok takım için Tottenham maçından çıkıp Balıkesir'e motize olmak kolay değildir. Ordaki performansımızın uzağında kaldık. Yalnızca yapmamız gerekenleri yaptık ve çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum."

"ZEMİN PROBLEMİNİ ÇÖZMELİYİZ"
"Zemin problemini çok konuştuk. İç sahadaki koşullar ne olursa olsun bunun üstesinden gelmemiz gerekiyor. Hem ben hem de oyuncularımız bu sorunun üstesinden gelmemiz gerekiyor. Yeni stadımız bitene kadar bu sorunu çözmemiz gerekiyor."

"ERSAN GÜLÜM'ÜN POZİSYONU"
"Sercan Yıldırım'ın pozisyonunun faul olduğuna şüphe yok. Pedro Franco'nun pozsiyonu önemli. Kırmızı kart olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle kırmızı kart olmalıydı."
Balıkesir'de isyan, Bilic'ten itiraf
Rıdvan Dilmen: "Ersan kırmızı görmeliydi"
Balıkesirspor-Beşiktaş maçını değerlendiren nbsp;Rıdvan Dilmen, nbsp;Ersan'ın Sercan Yıldırım'ı ceza sahasında düşürmesine yorumlayan Dilmen, "Ersan kırmızı kart görmeliydi" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...