Anne-kızın bayramlaşma dönüşü feci ölümü

/ Kaynak: DHA
Anne-kızın bayramlaşma dönüşü feci ölümü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Manisa'da kırmızı ışık ihlali nedeniyle iki otomobil çarpıştı.Kazada bayramlaşmadan dönen anne Yeliz Oban (38) ile kızı 9 aylık Azra Oban hayatını kaybetti

Manisa Yunusemre İlçesi'nde, kavşakta kırmızı ışık ihlali nedeniyle iki otomobil çarpıştı.Kazada bayramlaşmadan döndükleri öğrenilen Anne Yeliz Oban (38) ile kızı 9 aylık Azra Oban hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. nbsp;


Kaza, saat 18.30 sıralarında Yunusemre İlçesi Mesir Mahallesi Nusret Köklü Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra evlerine gitmek üzere hareket eden Hakan Oban yönetimindeki 35 RA 354 plakalı otomobille, kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen Mert Bilgi yönetimindeki 45 DR 260 plakalı otomobille çarpıştı. Kazayı görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada aynı aileden 7 kişinin bulunduğu 35 RA 354 plakalı otomobil bulunan sürücü Hakan Oban, Şükrü Oban, Cemile Oban, Volkan Oban, 6 yaşındaki Aras Oban, Yeliz Oban ile 9 aylık bebek Azra Oban ve diğer otomobilde bulunan sürücü Mert Bilgi ile Doğacan Sizücen, Onur Akçay yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Manisa Devlet Hastanesi, CBÜ Tıp Fakültesi Hasfa Sultan Hastanesi ile Merkez Efendi Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alındı. Hastanede tedavi altına alınan anne 38 yaşındaki Yeliz Oban ile kızı 9 aylık Azra Oban yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK
Kaza yerine gelerek incelemelerde bulunan Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "Araçlardan biri ışık ihlali yapmış. Vatandaşlara her zaman trafik kurallarına uymalarını söylüyoruz. Trafik kurallarına uyulmadığı zaman bu bayram günü istenmeyen olaylar oluyor. Ben ve teşkilatım trafik kurallarını tam uygulamaya başladığımız zaman, maalesef bazı insanlarımız serzenişte bulunuyor. Biz uygulamaları devam ettireceğiz. Emniyet kemeri uygulamalarını devam ettireceğiz. Liften herkes kendi can güvenliği için trafik kurallarına uysun. Trafik kurallarına uyulmadığı zaman çok üzücü olaylar oluyor. Üzülüyoruz, görevimizi yapamadığımızı düşünüyoruz. Denetlemeler aralıksız devam edecek" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...