Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Seki polisten böyle kaçtı!

Deniz Seki polisten böyle kaçtı!

MAGAZİN Haberleri

Deniz Seki polisten kaçarken şekilden şekle girdi. Kayıplara karışan şarkıcı Deniz Seki'nin tanınmamak için başörtüsü kullandığı tespit edildi.

Güvenlik güçlerinin aramaya devam ettiği Deniz Seki polisten kaçarken adeta şekilden şekle girdi. 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve daha sonra kayıplara karışan şarkıcı Deniz Seki'nin tanınmamak için başörtüsü kullandığı tespit edildi. Milliyet'in haberine göre; İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Deniz Seki hakkında önemli bilgilere ulaşıldı.Edinilen bilgilere göre, Seki'nin aramayı sürdüren güvenlik, yakalanmamak için cep telefonu ve kredi kartı kullanmayan Seki'nin, bir süre önce nakit paraya sıkıştığını belirledi.Seki'nin bu kapsamda dolaylı yollarla irtibat kurduğu annesinden kendisine para göndermesini istediği öğrenildi. Seki'nin yerinin tespit edilmemesi için hiçbir şekilde kredi kartı ya da cep telefonu kullanmadığı belirtildi. nbsp; nbsp;
Ünlü şarkıcının yakalanmamak için saç rengi ve giyim şeklini sürekli olarak değiştirdiği belirlendi. Seki'nin zorunlu kalmadıkça kalabalık ortamlara girmediği de değerlendirildi.
Seki'nin eğer dışarı çıkmak zorunda kalması halinde ise tanınmamak için başörtüsü ile örtündüğü belirlendi. Seki'nin ayrıca, bunlarla birlikte güneş gözlüğü gibi çeşitli aksesuarlar da kullandığı tespit edildi.
Polis bu tespitlerinin ardından, bir süre önce Seki'yi yakalamak için İstanbul dışında iki ilde çalışma gerçekleştirdi. Ancak polis ekiplerinin, özel olarak yürütülen bu çalışmalardan bir sonuç alamadığı öğrenildi.
Deniz Seki polisten böyle kaçtı!

AN MESELESİ
Seki'nin izini süren güvenlik birimlerinin ünlü şarkıcıyı yakalamasının ise an meselesi olduğu kaydedildi. Ayrıca, daha önce Seki'nin yurtdışına kaçtığı yönündeki bilgilerin ise gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...