Nişantaşı'nda tinerci genç kadına asit atıp kaçtı

Nişantaşı'nda tinerci genç kadına asit atıp kaçtı

YAŞAM Haberleri

Vali Konağı Caddesi'nde tinerci dehşeti yaşandı. Tinerci asitli bir sıvıyı moda editörü Işık Canayak'ın ayağına döktü, sonra da kaçtı.

İstanbul Nişantaşı'nda, geçtiğimiz pazartesi günü nbsp;Moda Editörü Işık Cansu Canayak, tinercilerin saldırısına uğradı. Dünyaca ünlü markaların mağazalarının bulunduğu, kafeler ve eğlence mekanlarıyla tanınan semtin en işlek caddesi olan Vali Konağı Caddesi'nde saldırıya uğrayan Canayak, bacağında birinci derecede yanık teşhisiyle hemen tedavi altına alındı. Caddede bulunan bir tinercinin henüz ne olduğunu bilinmeyen asitli bir sıvı döktüğü Canayak, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:
TİNERCİ HEM YARALADI HEM DALGA GEÇTİ
"Akşam 18 civarında, Vali Konağı Caddesi'nden geçiyordum. Bu sırada ayağıma ne olduğunu bilmediğim kaynamış asitli bir sıvı döküldü. Döken kişiyi hemen gördüm. Elinde karton bir bardak vardı. Hiçbir içecek bu derece bir sıcaklıkta olamazdı. Bu tinecilerin kullandığı garip bir madde olabilir. Yere düştüm ve tinerci de halen orada bana bakıyor ve gülüyordu. Bana 'o kadar da sıcak değil ya, sen de ne bağırıyorsun' dedi. Ben ise yardım çığlıkları atıyordum. Çevredeki esnaf hemen yardıma koştu. Korkunç bir acı çektim. Bu sırada tinerci de oradan uzaklaşmıştı. Hastaneye götürüldüm ve bacağımda birinci derecede yanık tespit edildi. Ancak sıvının ne olduğunu doktorlar da tespit edemediler."


Kaynak: Vatan/Kenan Butakin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...