Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen: Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş

Rıdvan Dilmen: Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Balıkesirspor-Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" adlı programda görüşlerini dile getiren Rıdvan Dilmen, şu açıklamaları yaptı...


"PREMİER LİG TAKIMLARIYLA BAŞ EDEBİLECEK TEK TAKIM''
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi kurasında Arsenal'i çekmesinin ardından Premier Lig'deki takımlarla baş edebilecek tek takımımızın Beşiktaş olduğunu düşünüyordum çünkü Beşiktaş hızlı top oynuyor.


"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI"
Beşiktaş'ın zorlanması çok doğal. Geçen hafta Eskişehir'de iki maçlık efor sarfettiler ve ardından Londra'da yüksek tempolu bir maç oynadılar. 3 deplasman maçını kazanması çok önemli. İç sahadaki sıkıntısını çözerse Beşiktaş, görünen o ki şampiyonluğun en büyük adayı.


"ERSAN'IN POZİSYONU KIRMIZI KARTTI"
Hakem Ersan'ın pozisyonunda hata yaptı. Pozisyon net kırmızı karttı. Soldaki Beşiktaşlı oyuncu yakalar sandı ama hata yaptı. Bariz gol şansıydı. Dolayısıyla hata yaptı hakem. Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği maçların ardından mahkum oynama özelliğinden vazgeçmeli. Beşiktaş'ın felsefesinde savunma yapmak yok ama yavaş yavaş ona doğru kayıyor.


"DERBİDE BEŞİKTAŞ'IN LEHİNE"
Gelecek hafta Galatasaray ile Fenerbahçe oynayacak. Maç nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın Beşiktaş'ın lehine olacak.


PRANDELLI'YE BILIC ÖRNEĞİ
Bilic, maçları yaşayan bir teknik adam. Maçın her anında basketbol koçu gibi. Herşeyini veriyor takıma. Çok takdir ettiğim bir teknik adam. Tottenham maçından sonra takımı İstanbul'a götürmeden Balıkesir'e getirdi. Galatasaray, Kayseri'ye gelmeden İstanbul'a gitti mesela.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...