100 milyon dolarlık tehdit

100 milyon dolarlık tehdit

MAGAZİN Haberleri

Google'ı tehdit eden Jennifer Lawrence, Kate Upton, Rihanna'nın avukatı, tedbir alınmaması durumunda dava açacaklarını söyledi

Jennifer Lawrence, Kate Upton, Rihanna gibi dünyaca ünlü isimlerin özel fotoğrafları hacklendikten sonra internette dolaşmaya devam ediyor. Fotoğrafların internetten görüntülenmesini engellemeyen Google'a tehdit geldi. Ünlü isimlerin avukatı Marty Singer, Google'ın özel fotoğrafları engellememesi durumunda 100 milyon dolara varan tazminat davaları açacaklarını duyurdu. Google'ın kurucuları ve üst düzey yöneticilerine yazılı uyarıda bulunan avukat, her gün yeni fotoğrafların internete düştüğünü söyledi. Hacklenen fotoğrafların Google ait internet sitelerinde bile yayınlandığını iddia eden Singer, "Google fotoğrafların yayınlanmasının yasal olmadığını biliyor ama tedbir almak için adım atmıyor" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...