Konya'daki cinayette dehşete düşüren gelişme

/ Kaynak: DHA
Konya'daki cinayette dehşete düşüren gelişme

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da, 11 yaşındaki ikiz kızları ile evde cesedi bulunan Ayşe Kanel'in, olaydan bir kaç gün önce eski eşine mesaj attığı ortayla çıktı.

Konya'da, 11 yaşındaki ikiz kızları Melisa Duru ve Eylül Hazal'la birlikte evde cesedi bulunan Ayşe Kanel'in, olaydan bir kaç gün önce boşandığı eşi Remzi Polat'a cep telefonundan 'Ben çocuklarla yatıyorum. Allah'a gidiyoruz' diye mesaj attığı iddia edildi.
ESKİ EŞİNE MESAJ ATMIŞ
Olayı aydınlatmaya çalışan polis, cinayet ihtimalinin yanı sıra annenin kızı Eylül'ü önce boğazını kesip sonra yastıkla boğduğu, diğer kızını da bayıltıp evi ateşe vererek intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, anne Ayşe Kanel'in cep telefonundan eşine mesajlar attığı ortaya çıktı. Kanel'in olaydan bir kaç gün önce eski eşi Remzi Polat'a cep telefonundan 'Ben çocuklarla yatıyorum. Allah'a gidiyoruz' diye mesaj attığı belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...