O konuşmalar F.Bahçe'yi ayağa kaldırdı

O konuşmalar F.Bahçe'yi ayağa kaldırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Torku Konyaspor maçının devre arasında soyunma odasını adeta inletti.

Fenerbahçe, Akhisar deplasmanında aldığı şok yenilgiyle eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Sarı-Lacivertliler tüm bunların ardından evinde Torku Konyaspor'u ağırladı. Maça oyun anlamında iyi başlayamayan Kanarya, 45'te Bekir'in atılmasıyla 10 kişi kalınca sinirler gerildi. Oldukça zorlu bir ikinci yarıya çıkacak olan Fenerbahçe'de, bu devredeki müthiş hırslı futbol ve alınan galibiyet önemli bir 3 puan olarak haneye yazıldı. Fakat bu galibiyette şüphesiz ki en büyük paylardan biri teknik direktör İsmail Kartal'ındı. Kartal devre arasında oyuncularına yaptığı konuşmayla bütün o sinir harbini ölçülü hırsa çevirmeyi başardı.


KORİDORLAR İNLEDİ nbsp;
Soyunma odası koridorlarını adeta inleten Kartal, "Beyler! Burada biz 10 kişi kalmış olsak da Fenerbahçe duruşunu ortaya koymak zorundayız! Unutmayın biz 10 kişi de kalsak 9 kişi de kalsak herkesi yenebiliriz, yenmeliyiz çünkü bu güce sahibiz. Biz Fenerbahçe'yiz! Şimdi bu hırsı, bu mücadeleyi ortaya koyabilir miyiz koyamaz mıyız? Burada var mısınız yok musunuz?" sözleriyle oyuncularını motive etti. Bu sözlerin ardından takım hep bir ağızdan "Varız" diye bağırdı.


GÖKHAN GÖNÜL: BU FORMA KAYBETMEZ BEYLER
Torku Konyaspor maçı sonrası Selçuk Şahin'in açıklamalarında dediği gibi soyunma odası devre arasında oldukça ateşliydi. İsmail Kartal'ın konuşmasının ardından en hırslı isim olarak Gökhan Gönül göze çarptı. Maçın da yıldızı olan Gökhan devre arasında, "Beyler bu forma kaybetmez! Herkes bunu bilsin buna göre oynasın. Taraftarı üzemeyiz" diyerek arkadaşlarını ateşledi. Kuyt da ikinci yarıya 1 puan için değil 3 puan için çıkacaklarını herkesin buna göre oynaması gerektiğini ifade etti.


EMRE BELÖZOĞLU: HAYDİ KENETLENİN
Sakat olduğu için kadroda yer almayan kaptan Emre Belözoğlu da Torku Konyaspor maçının devre arasında soluğu soyunma odasında aldı. Arkadaşlarına hitaben kısa bir konuşma yapan Emre, "Sakin olun. Biz bu maçı kazanacağız. 10 kişi değil 9 kişi de olsak siz bu maçı kazanacak oyuncularsınız. Soyunma odasına bu maçı kazanan 10 kişi olarak geleceksiniz. Atacağınız golden sonra havaya zıplayacak ilk kişi benim. Hadi kenetlenin. Sinirinizi başka şeyden değil toptan çıkartın" dedi. Maç sonunda da Emre, "Ben size demedim mi? Hepinize helal olsun. Bu üç puan çok iyi geldi bize. Bayram hediyesi oldu taraftara. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


VOLKAN DEMİREL: ŞAMPİYONLUK MAÇLARI
Maç sonunda da futbolcular arasında büyük bir mutluluk vardı. İsmail Kartal soyunma odasına giren herkesi tek tek tebrik ederken, kaptan Volkan da herkese teşekkür etti. Şampiyonluğun bu tip maçlardan geçtiğini ifade eden kaptan, "Herkes bizim gerçek karakterimizi ortaya koydu. 4. yıldız inancını ortaya koydu. Şampiyonluk böyle maçlardan geçiyor" diyerek arkadaşlarına seslendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...