Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan "kutlama" telefonları

/ Kaynak: AA
Erdoğan'dan "kutlama" telefonları

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla aradığı Afganistan Devlet Başkanı Ahmedzai ve KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun bayram tebriklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bazı telefon görüşmeleri yaptı. Erdoğan'ın telefonla görüştüğü Afganistan Devlet Başkanı Ahmedzai ve KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, Erdoğan'a bayram tebriklerini de iletti.


Başbakan Davutoğlu, İbadi ile görüştü


Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak Başbakanı Haydar el-İbadi ile telefonda görüştü. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu, görüşmede Kurban Bayramı vesilesiyle Irak Başbakanı İbadi'ye tebriklerini iletti. nbsp;


Görüşmede bölgedeki son gelişmeler ele alınırken, Davutoğlu ve İbadi, ülkeler arasında farklı seviyelerde ziyaretlerin sıklaştırılması konusunda mutabakata vardı. nbsp;


Başbakanlık kaynakları, ziyaretlerin seviyesi ve zamanlamasının ilerleyen günlerde belirleneceği bilgisini verdi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...