Bu uygulamalar hayatı kolaylaştırıyor

Bu uygulamalar hayatı kolaylaştırıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Siz uyurken arayana mesaj atandan tutun da taksi çağırıp ücret hesaplayana kadar bir çok uygulamayla hayatınız çok daha kolaylaşıyor.

EL FENERİ İLE CEBİNİZ IŞIL IŞIL
El Feneri uygulaması ile cep telefonunuz bir anda el fenerine dönüşüyor. Birçok ayarda aydınlatma seçeneği bulunan uygulamada ışık şiddetini ve zamanını elle ayarlamak da mümkün.
NE, NE KADAR, BARKOD SÖYLESİN
Barkod Okuyucu, barkoda sahip herhangi bir ürünü veritabanında taratıp ürüne ait bilgileri öğrenmenizi sağlar. Ürünün nerelerden ne kadara tedarik edilebileceği görüntüler.
BEDAVA MESAJ VE VİDEO
WhatsApp, en popüler mobil mesajlaşma uygulaması. Bu uygulama ile telefon listenizdeki bu uygulamayı kullanan kişilerle ücretsiz sesli ve yazılı mesajlaşabilir, video ve fotoğraf gönderebilirsiniz.
TRAFİKTE ROTANIZI O ÇİZER
Yandex Haritalar, dünyanın birçok şehrinin detaylı haritasına ulaşmanızı sağlar. Üstelik bulunduğunuz konumdan gideceğiniz yeri hesaplattığınızda size trafiğe takılmadan bir rota oluşturur. Sesli ve yazılı arama yapabilmek mümkün.
ŞARJ DERDİ SONA ERİYOR
Battery Doctor, bünyesinde bulunan profesyonel güç yöneticisi ile pil ömrünü uzatabiliyor. Ne kadar pil süresi kaldığını tahmin ediyor. Telefonunuzda boş yere güç tüketen uygulamaları sonlandırıyor.
ARADA KALMA, KARŞILAŞTIR
Versus, iki farklı ürünü karşılaştırabileceğiniz faydalı bir uygulama. Tablet, televizyon hatta şehir gibi 30 farklı kategoride karşılaştırmalar yapabilmenizi sağlıyor.
UYURKEN O İDARE ETSİN
Nights Keeper, uyurken telefonunuz gelen aramaları, mesajları ve bildirimleri sizin yerinize idare ediyor. Uyku sırasında arandığınızda otomatik olarak arayana mesajı gönderiyor, aynı kişi bir daha ararsa telefon çalıyor.
SESSİZDE UNUTMA DERDİ BİTTİ
Shush ile telefonunuzun sesini kapatmanız gerektiği yerlere girerken süreyi ayarlıyorsunuz ve o süre sonunda yeniden sesi açık moda dönüyor. Böylece sessizde unutmamış oluyorsunuz.
HER YAPTIĞINIZI TAKİP EDİYOR
Kullanıcılarının attığı adımı, çevirdiği pedalı, kullandığı tüm vasıtaları takip eden Moves, günün haritasını çıkarıyor ve hareketi sayısal değere döküyor.
TEK TUŞLA TAKSİ ÇAĞIR
Bu Taksi ile tek tuşla taksi çağırabilirsiniz. Gelen taksinin plakasını, şoförün adını, kaç dakikada yanınızda olacağını görebilirsiniz. Gideceğiniz yerin ücretini hesaplayabilirsiniz.
NERESİ KAPALI, NERESİ KAZILI
İBB, İstanbul ana alterlerinin 24 saat trafiğini görmenizi sağlıyor. Nerelerde çalıma var ya da kaza olduğunun da bilgisi yer alıyor.
İSTEDİĞİNİ 80 DİLDE ÇEVİR
Google Çeviri ile dil engellerini aşın. 80 dil arasında çeviri yapabilmek mümkün. İster yazarak ister sesli olarak söylediklerinizi anında çevirin. nbsp;
CIA SİZİN İÇİN ÇALIŞIYOR
CIA ile tanımadığınız numaraların kime ait olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Rehberinizde kayıtlı olmayan numarayı uygulamaya yazdığınızda numaranın kime ait olduğunu söylüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...