Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taksiciyi bıçaklayıp gasp ettiler

/ Kaynak: İHA
Taksiciyi bıçaklayıp gasp ettiler

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir taksi durağında çalışan şahıs, iki kişi tarafından aracının içinde bıçaklanarak gasp edildi.

Alınan bilgiye göre, İzmit Yürüyüş Yolu üzerinde faaliyet gösteren bir taksi durağında taksicilik yapan Recep H. isimli şahıs, Y.B.(26), R.A.M.(22) isimli şahısları Tavşantepe'ye götürmek üzere otomobiline aldı. Taksi NCITY Alışveriş Merkezi önüne geldiği sırada şahsılardan biri büfeden sigara almak için taksiden indiği esnada Y.B. yanında bulunan bıçağı çekerek Recep H.'yi karnından bıçakladı ve içinde 300 TL olan cüzdanını da alarak kaçmaya başladı. Bıçaklanan sürücü Recep H., kendi imkanları ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne gitti. Tedavi altına alınan Recep H.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olaydan sonra kaçan 2 kişi polis ekipleri tarafından kısa sürede gözaltına alındı. Zanlıların Sakarya'dan ilimize geldikleri ve daha önce de benzer suçlara karıştıkları öğrenilirken emniyette işlemleri tamamlanan Y.B. ve R.A.M. adliyeye sevk edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...