İbrahim Tatlıses, Karadayı dizisini bakın nasıl eleştirdi

İbrahim Tatlıses, Karadayı dizisini bakın nasıl eleştirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların en çok izlenen dizisi Karadayı'ya bir eleştiride şarkıcı oyuncu İbrahim Tatlıses'ten geldi. Twitter hesabından bakın neler yazdı...

Türkücü Tatlıses, Karadayı dizisini adeta eleştiri yağmuruna tuttu...Yıllarca Türk sinemasında birçok filmde rol alan İbrahim Tatlıses sosyal medyadan 'kabadayı' dizilerine eleştirilerde bulundu. Ünlü sanatçı öncelikle Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden 'Karadayı' hakkında yorumda bulundu. Kenan İmirzalıoğlu'nun kabadayı rolünü eleştiren Tatlıses twitter hesabından şunları yazdı: "Dizileri izlerken tam tatmin olamıyorum. Karadayı: Kabadayılığa soyundun. Bir yelek bir gömlek oldu mu şimdi? Ya ben bilmiyorum ya da siz. Bu alemde yüzlerce arkadaşım, abilerim oldu. Hiçbirini gömlek ve yelekle görmedim. Kabadayısın, aleme akıyorsun yelek ve gömlekle. Nasıl ya? Üstünde bir çakı bile yok!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...