'Üç Büyükler'den puan almak yaramıyor

'Üç Büyükler'den puan almak yaramıyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan puan alan takımlar, sonraki hafta puan kayıpları yaşadı

"Üç büyükler" karşısında başarılı bir oyun ortaya koyup, ya galip gelen ya da berabere kalan ekipler, aynı performanslarını bir sonraki haftaya taşıyamadı. Ligin üçüncü haftasında 2-0'lık sonuçla Galatasaray'a bu sezonki ilk yenilgisini tattıran Balıkesirspor, dördüncü haftada ise taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. Ligin yeni ekibi, 4. haftada Ankara deplasmanında Gençlerbirliği karşısında sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Dördüncü haftada evinde Fenerbahçe'ye bu sezonki ilk yenilgisini 2-0'lık skorla yaşatan ve liderlik koltuğuna oturan Akhisar Belediyespor ise bu galibiyetin ardından deplasmanda İstanbul Başakşehir karşısında sahadan 4-0 gibi farklı bir mağlubiyetle ayrılıp, hem liderlikten oldu, hem de namağlup unvanını yitirdi.
- Beşiktaş'la berabere kalan ertesi hafta yeniliyor
Ligin yenilgisiz ekiplerinden Beşiktaş ile berabere kalmak diğer takımlara yaramıyor. Spor Toto Süper Lig'in yenilgisiz lideri Beşiktaş, evinde oynadığı 2 maçta da berabere kaldı. Siyah-beyazlılarla ligin ikinci haftasında 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor, üçüncü haftada Mersin İdmanyurdu'na 2-0'la boyun eğdi. Eskişehirspor ise dördüncü haftada 1-1 berabere kaldığı Beşiktaş maçının ardından evinde Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldu. Bu arada Eskişehirspor, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldığı haftanın ardından Ankara ekibi Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olmuştu. Trabzonspor da Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldıktan sonra İstanbul Başakşehir karşısında da sahadan yine beraberlikle ayrıldı.
- "Üç Büyükler"le maçlar
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan puan aldıktan sonra kayıplar yaşayan takımlar ve maç sonuçları şöyle:
HaftaMaçSonuçHaftaMaçSonuç
2Galatasaray-Eskişehirspor0 - 03Eskişehirspor-Gençlerbirliği0 - 2
3Balıkesirspor-Galatasaray2 - 04Gençlerbirliği-Balıkesirspor3 - 1
2Trabzonspor-Fenerbahçe0 - 03İst.Başakşehir-Trabzonspor1 - 1
4Akhisar Bel.-Fenerbahçe2 - 05İst.Başakşehir-Akhisar Bel.4 - 0
2Beşiktaş-Çaykur Rizespor1 - 13Mersin İ.Yurdu-Ç.Rizespor2 - 0
4Beşiktaş-Eskişehirspor1 - 15Eskişehirspor-Ç.Rizespor1 - 2

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...