Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Nur Çebi'den stat çıkışı: Fenerbahçe samimi değil

Ahmet Nur Çebi'den stat çıkışı: Fenerbahçe samimi değil

SPOR Haberleri

"F.Bahçe, 'Buyrun Saracoğlu'nda oynayın' dedi. Biz de kapılarını çaldık. Ardından 'G.Saray versin ondan sonra' denilerek, mazeret beyan edildi"

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin kendilerini Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamaya davet ettiğini söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Fenerbahçe, 'buyursun gelsinler' dedi. Biz de tekrar kapılarını çaldık. Ardından 'Galatasaray versin ondan sonra' denilerek, mazeret beyan edildi. Bunu da çok samimi bulmadığımı ifade etmek istiyorum" diye konuştu. Çebi, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın "Stadımız iki takımı kaldırmaz" şeklindeki açıklamalarını değerlendirdi. Çebi, Başkan Fikret Orman ile Gümüşdağ'ın görüşme yapacağını vurgulayarak, "Önce sıcak bakılmıştı. Nasıl böyle bir ifade olmuş, onu anlayabilmiş değilim. Ancak gerçekten durum buysa koca bir Beşiktaş'ı koca bir İstanbul misafir edemediyse hayret ederim ve çok üzülürüm. Bu gidişat hoş olmuyor" diye konuştu.
Hakem polemiğine değindi
Ligde sürekli lehlerine hakem hatası yapıldığı şeklinde algı oluşturulmak istendiğini savunan Ahmet Nur Çebi, hakemlerin yardımıyla şampiyon olmak istemeyeceklerini söyledi. Çebi, "Bugüne kadar Beşiktaş, hakem hatalarından en fazla zarar görmüş bir takımdır. Beşiktaş, her zaman hakkıyla şampiyon olabilecek güçtedir. Hakemlerle şampiyon olacaksak, olmayalım. Zaten bunu camiam da istemez. Bu, bizim için gurur kırıcı bir şeydir" dedi. Çebi, kiralık olarak kadroya katılan Sosa'nın sakatlığının, bonservisinin alınma kararını etkileme durumu için ise "Sosa'nın sakatlığı çok zor bir sakatlık değil. Kontratını imzalayıp, satın aldıktan 3 ay sonra da böyle bir sakatlık olabilir. Sosa, bizim futbolcumuz ve öyle de kalacak" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...