Güvenlik zirvesi bugün toplanıyor

Güvenlik zirvesi bugün toplanıyor

Politika Haberleri

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, 'Güvenlik Toplantısı'nın bugün saat 16.00'da gerçekleştirileceğini belirtti.

Başbakanlık Merkez Bina'daki makamında açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Güvenlik Toplantısı'nın Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirileceğini ifade etti.


"TÜRKİYE KAPSAMLI BİR SENARYO GÖRMEK İSTİYOR"
Açıklamasında; Türkiye'nin Suriye'de nasıl bir askeri operasyonun parçası olabileceği, bunun şartlarının ne olduğu konusunda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gereken açıklamaları yaptığını hatırlatan Akdoğan, "Hükümetimiz, Suriye'nin geleceğini tek bir örgüt, kesim veya belli şehirlerdeki gelişmeler üzerinden okumak yerine daha kapsamlı bir gelecek öngörüsüyle hareket etmek durumundadır. Yani nasıl bir Suriye geleceği, senaryosu öngörülmektedir? Türkiye elbette sadece bir örgütün etkisizleştirilmesi değil, nasıl bir Suriye tasavvur edildiğiyle ilgili daha kapsamlı bir senaryo görmek istemektedir" dedi.


GÜVENLİK TOPLANTISI 16.00'DA GERÇEKLEŞECEK
Hükümet olarak gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve ilgili kesimlerle temasları sürdürdüklerini vurgulayan Akdoğan, "Sayın Başbakanımız saat 16.00'da ilgili birimlerin katılımıyla Güvenlik Toplantısı gerçekleştirecektir. Mutad hale gelen bu toplantıyla son gelişmeler detaylı olarak ele alınacaktır" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...