Apple iOS 8.0.2 ilgi görmedi

Apple iOS 8.0.2 ilgi görmedi

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 8, kullanıcıları tarafından ilgi görmedi.

Kullanıma girdikten sonra şikayetlerin hedefi olan Apple'ın akıllı cihazlar için geliştirdiği yeni işletim sistemi iOS 8, iPhone ve iPad kullanıcılarını etkilemişe benzemiyor. iOS 8 sadece Apple kullanıcılarının yarısı tarafından kullanılıyor. Diğer yarı ise, iOS 7 ve daha eski işletim sistemleri kullanıyor. Apple'ın verilerine göre, akıllı cihaz kullanıcılarının yüzde 47'si iOS 8'e geçti. Apple kullanıcılarının yüzde 47'si iOS 7, yüzde 6'sı ise, daha eski işletim sistemleri kullanıyor.


SADECE 4S VE ÜZERİ MODELLERDE ÇALIŞIYOR
iOS8, sadece iPhone 4s ve üzeri modellerde çalışıyor. Bu yüzden yüzde 6'lık kısmın iPhone 4s'den düşük modellere sahip olduğu düşünülüyor. Apple'ın akıllı cihazları için geliştirdiği yeni işletim sistemi iOS 8, kullanıma girdiği günden beri bazı kullanıcıları memnun edememişti. Bu kullanıcılar, iOS 8'e sahip olan akıllı cihazlarında sorunlar yaşadıklarını iddia etmiş ve şikayetlerini sosyal medyada dile getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...