Arsenalli oyuncu açıkladı! Galatasaray yüzünden...

Arsenalli oyuncu açıkladı! Galatasaray yüzünden...

SPOR Haberleri

Arsenal'in Fransız defans oyuncusu Laurent Koscielny, Arsene Wenger'in Jose Mourinho'ya yaptığı hareketi Galatasaray maçına bağladı.

İngiltere Premier Lig'de oynanan Chelsea - Arsenal maçında kulübeler arasında atışma olmuş, Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'yu itmişti. Kendisinden 13 yaş küçük olan Portekizli teknik direktör Mourinho'ya bu hareketini, sadece Gary Cahill tarafından sert faule maruz kalan Alexis Sanchez'e bakmaya çalışırken olduğu şeklinde açıklayan Arsene Wenger, İngiltere'nin gündemine oturmuştu. 29 yaşındaki Fransız stoper Koscielny ise bu olayı Fransa Milli Takımı kampında yaptığı açıklama ile Galatasaray maçına, Felipe Melo'nun yaptığı faule, bağladı. İki teknik adam arasında uzun süreli bir arkadaşlık var. Bunlar maç sırasında olabilecek şeyler. Olay tam Cahill'in Sanchez'e yaptığı ağır faulden sonra oldu. Wenger sinirlenmişti çünkü Alexis Galatasaray maçında da benzer bir faule maruz kalmış ama sadece sarı kart görmüştü. (Eurosport)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...