Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şevval Sam, annesi Leman Sam'a sahip çıktı

Şevval Sam, annesi Leman Sam'a sahip çıktı

MAGAZİN Haberleri

Kurban ibadetine yaptığı hakaretle tepki çeken şarkıcı Leman Sam'a, kızı Şevval Sam sahip çıktı.

Tartışmaya dahil olan Şevval Sam, Kıbrıs Konseri'nden sonra Uçankuş TV'nin Magazin Merkezi Programı'na konuştu. Annesini savunan Şevval Sam şunları söyledi;


''ANNEM HAYVANLARIN, İNSANLARIN ACI ÇEKMESİNİ İSTEMEZ''
''Sanatçı açık yara gibidir, dünyada her yaşanan acıya karşı duyarlıdır. Bu süreçte biz her kurban bayramında çok acı hikayelere şahit oluyoruz. Hayvanlar açısından özellikle. Bıçakla kovalananlar, kaçmasın diye bacağı kesilenler, tüfekle vurulanlar ve bunlar dünyada yaşam hakkına saldırı aslında. Bunlara gösterdiği hassasiyeti sert bir dille ifade etmiş ama aslında bütün mesele bu ızdırabın ibadetle alakası olmaması. Ben annemi çok iyi tanıyorum hayvanların acı çekmemesini, insanların acı çekmemesini isteyen. Kobani'deki insanlar, açlıktan ölen çocuklar için oturup ağlayan bir insan."


KÖFTESEVER AİLE KURBANA KARŞI
Leman Sam ve Şevval Sam'ın Müslümanlardan büyük tepki çeken açıklamaları, Milliyet Gazetesi'ne verdikleri bir röportajı akıllara getirdi. Şevval Sam, bu röportajda ablasının gece yarısı bile köfte yoğurduğundan bahsediyordu. Bu cümleden en azından geçmişte et sevdikleri anlaşılan anne-kızın, Kurban ibadeti sözkonusu olunca hayvanseverlik iddiasıyla Müslümanlara hakaret etmesi tezat oluşturdu.


"NOEL'DE NİYE SESİNİZ ÇIKMIYOR"
Leman Sam'dan sonra Şevval Sam'ın da Kurban ibadetini hedef almasına sosyal medyadan tepkiler gecikmedi. Bir çok kullanıcı, "Bugüne kadar Noel'de hindiler kesilirken neredeydiniz?" diye sordu. Sanatçı henüz bu soruya cevap vermezken, yılbaşı öncesi aynı tepkiyi verip vermeyecekleri de merak konusu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...