Bir Demet Tiyatro 'Numan' hayatını kaybetti

Bir Demet Tiyatro 'Numan' hayatını kaybetti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bir Demet Tiyatro'da Numan karakteriyle büyük beğeni toplayan dizi oyuncusu ve tiyatro sanatçısı Volkan Saraçoğlu, hayatını kaybetti.

60 yaşındaki sanatçı Volkan Saraçoğlu'nun ölüm haberini, dizi oyuncu Merih Fırat Twitter hesabından duyurdu. Fırat, kötü haberi "Geçen gün paylaştım ama kimse umursamadı 1 saat önce maalesef usta oyuncu Volkan Saraçoğlu'nu kaybettik" notuyla duyurdu.
Usta oyuncunun cenaze namazı yarın 16:00'da Bayrampaşa Merkez Camii'nde kılınacak. Bakırköy Özel Huzurevi'nde kalan sanatçı, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılmıştı.
1964 yılından bu yana tiyatro dünyasında yer sanatçı, 'Bir Demet Tiyatro'da canlandırdığı Numan karakteriyle de gönülleri fethetmişti. Saraçoğlu birçok TV dizisinde de rol aldı. Saraçoğlu' başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın paylaştığı Bir Demet Tiyatro'da Feriştah Yenge'nin eşi Numan karakterindeydi...


"KAHKAHALARIN KALDI YADİGAR"
Tiyatro sanatçısı Sinan Bengier, Facebook sayfasından yazdığı notla yakın arkadaşı Volkan Saraçoğlu'nun veda etti. Bengier, "Kardeş mekanın cennet olsun, kahkahaların kaldı yadigar" notuyla usta oyuncunun fotoğraflarını paylaştı.
Bir Demet Tiyatro 'Numan' hayatını kaybetti



Bengier, geçtiğimiz yıl dede olan Volkan Saraçoğlu'nun heyecanını şu sözlerle ifade etti, 'Çıldırmıştın sevinçten dede oldum diye, gözlerinden belli zaten…'
Bir Demet Tiyatro 'Numan' hayatını kaybetti




VOLKAN SARAÇOĞLU KİMDİR?
'Bir Demet Tiyatro'da Numan karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Volkan Saraçoğlu, Erzincan'da doğdu. Liseyi Erzincan'da bitirdi.1971 yılında İstanbul Maçka teknik makina bölümünden mezun oldu ve aynı yıl İstanbul'da Üç Maymun Kabere tiyatrosunda profosyenel oldu.
1990 yılında hazine ve dış ticaret mürlüğünden emekli oldu....2007 yılında Sinan Bengier ve Ayberk Atilla ile kendi tiyatrosunu kurdu kendi yazdığı "insanın içi iğneli fıçı" adlı oyunu bir yıl oynadılar.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...