Silvan'da sokağa çıkma yasağını yok saydılar

/ Kaynak: İHA
Silvan'da sokağa çıkma yasağını yok saydılar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Silvan'da sokağa çıkma yasağını yok sayan provokatörler yollara barikat kurup caddeleri trafiğe kapatıp, çok sayıda marketi talan etti.

Silvan'da sokağa çıkma yasağını delen PKK yandaşları ortalığı toz duman etti. Yol kapatan eylemciler marketleri talan etti. Silvan'daki olaylarda çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi, işte son gelişmeler...Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde sokağa çıkma yasağına rağmen Kobani'ye destek bahanesiyle toplanan grup, yollara barikat kurup caddeleri trafiğe kapatırken, bazı marketleri talan etti.Silvan'da, başta Diyarbakır Caddesi olmak üzere Mescit, Feridun, Bağlar, Yenişehir, Cami, Konak, Tekel mahalle ve ara sokaklarda yolu trafiğe kapatarak IŞİD aleyhine slogan atan grup, polise ses bombası ve molotof kokteyli ile saldırırken, polis grubu dağıtmak için plastik mermi ve biber gazı kullandı.Eylemciler Bağlar Mahallesi'nde bulunan bir marketi ateşe verdi. Marketin yanması paniğe neden olurken, yangına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü.
Silvan ilçesinde çıkan olaylarda çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
Olaylar gece boyunca devam etti.
Silvan'da sokağa çıkma yasağını yok saydılar
Silvan'da sokağa çıkma yasağını yok saydılar

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...