Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gülben Ergen küplere bindi! 'Beyninize hakim olmayı öğrenin'

Gülben Ergen küplere bindi! 'Beyninize hakim olmayı öğrenin'

MAGAZİN Haberleri

Kısa süre önce Erhan Çelik'le dünya evine girip balayı yerine Hacca gitmeyi tercih eden Gülben Ergen, haklarında çıkan haberlere isyan etti

Balayında eşi Erhan Çelik ile Hacca giden Gülben Ergen, eleştirilere isyan etti. Ergen, İhsan Özkes'e cevap verdi
CHP Milletvekili İhsan Özkes'in sözlerine çok sinirlenen Ergen, Twitter'a "Sizin yerinize eşimden ve benden özür dileyen Kılıçdaroğlu'ndan edep öğrenin. Beyninize ve kalbinize hakim olmayı öğrenin" yazdı.


"MALDİVLER'E GİTSEK BÖYLE LİNÇ EDİLMEZDİK"
Ancak Ergen kısa bir süre sonra bu mesajı silerek "Balayı hakkımızı Maldivler'de kullansak bu kadar linç edilmezdik sanırım" diyerek sitem etti.


ÖZKES "TORPİLLİ HACILAR DEMİŞTİ"
Balayında Hacca gitme kararı alan çift, Hacda çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaşmıştı. Fotoğraflar üzerine CHP'li vekil İhsan Özkes böyle tepki göstermişti:
"Hacca gitmek için yıllardır sıra bekleyen en az bir milyon insan varken balayı için hacca giden Erhan Çelik ve Gülben Ergen nasıl gittiler?
İslam "İnsanlar bir tarağın dişleri gibi eşittir" diyor ama Hacca gidişlerde de eşitsizlik ve adaletsizlik var. Gariban haccı torpilli haccı Hacı Gülben! Hacda erkekler adeta kefeni andıran giysiyle Allah huzurunda dünyadan soyutlanıyorlar ve eşitleniyorlar ama bu sadece görünüşte kalıyor. VIP ve sosyete haccı ile sıradan insanlar haccı o kadar belirgin oldu ki, bir de helal para ile haram para haccı, Allah ıslah etsin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...