Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Prandelli bizi maymuna çevirdi'

'Prandelli bizi maymuna çevirdi'

SPOR Haberleri

Galatasaraylı futbolcuların, Prandelli'yi Aysal'a şikayet ettiği ileri sürüldü. Furbolcuların, 'Hoca bizi maymuna çevirdi.' diye dert yandığı belirtildi

Sarı kırmızılıların, "Hoca bizi maymuna çevirdi. Sürekli taktik ve mevkilerimiz değişiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık" diye dert yandığı belirtildi. Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli ile futbolcular arasındaki sıkıntı büyüyor... Sarı-Kırmızılı futbolcular, Londra'da 4-1 kaybedilen Arsenal maçının devre arasında 3-5-2 sistemi nedeniyle isyan bayrağını açmış, İtalyan hoca da geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında bu gelişmeyi doğrulamıştı.


BU ŞEKİLDE BAŞARILI OLAMAYIZ nbsp;
Futbolcularının isyanına kulak veren ve Kayseri Erciyesspor deplasmanında taktik değiştiren Prandelli ile ilgili sıkıntıların Başkan Ünal Aysal'a da aksettirildiği ortaya çıktı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; takım içinde söz sahibi olan bazı futbolcuların geçtiğimiz hafta Başkan Aysal'la görüştüğü ve "Hoca bizi maymuna çevirdi. Sürekli taktik ve mevkilerimiz değişiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Takım içinde büyük sıkıntı yaşanıyor. Bu şekilde başarılı olmamız mümkün değil" ifadesini kullandığı öne sürüldü.
ALBAYRAK'A DA DERT YANDILAR nbsp;
Başkan Aysal'ın ise bu isyana, "Görevi kısa süre sonra bırakıyorum. Şu anda yapacak bir şey yok. Bu sıkıntılarınızı yeni gelecek başkana anlatın" dediği belirlendi. İddialara göre aynı futbolcular, yeniden yöneticiliğe hazırlanan Abdurrahim Albayrak'la da görüştü ve sıkıntılarını anlattı. Futbolcuların ayrıca performansı tartışılan fakat sürekli 11'de oynayan Dzemaili için de isyan bayrağı açtığı, Prandelli'nin de İsviçreli yıldızı bu nedenle Kayseri'de yedek bıraktığı ifade ediliyor.
TARAFTAR DA iSYANDA
Sürekli sistemi ve 11'i değiştiren teknik direktör Cesare Prandelli, Galatasaraylı taraftarların da büyük tepkisini çekmiş durumda... Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada, İtalyan hocaya ilgili çok sert eleştirilerde bulunuyorlar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...