26 yaşındaki Zehra canına kıydı

/ Kaynak: DHA
26 yaşındaki Zehra canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 26 yaşındaki Zehra Çoban, göğsüne dayadığı pompalı tüfeği ateşleyerek intihar etti.

İki çocuk babası, 32 yaşındaki Yavuz Çoban, bugün saat 08.00 sıralarında, Okçular Mahallesi, Dipsiz Mevkii'ndeki arazisindeki sulama kanalından silah sesi geldiğini duydu. Bunun üzerine Çoban, bir yakını ile evine 500 metre mesafedeki tarlasına gittiğinde, kanalın içinde eşi Zehra Çoban'ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Kadının, evlerindeki pompalı tüfeği göğsüne dayayıp tetiği çekerek intihar ettiği belirlendi. Çoban'ın cesedi, jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Çiftçilik yapan ve gündelik işlerde çalışan Yavuz Çoban, eşinin cesedi götürülürken, "Akşam küçük bir tartışmamız oldu. İnsan bir tartışma için canına kıyar mı? Şimdi çocuklarıma ne diyeceğim" diyerek gözyaşı döktü. Jandarma, Çoban'ın intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...