Samsun'da babaanne ve 7 aylık torununun feci ölümü!

/ Kaynak: DHA
Samsun'da babaanne ve 7 aylık torununun feci ölümü!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Samsun'da meydana gelen feci olayda misafirlikten dönen babaanne ve kucağındaki 7 aylık bebek okul servisi altında can verdi.

Samsun'da 50 yaşındaki Necla Akça, kucağındaki 7 aylık torunu Aylin Akça ile misafirlikten dönerken geri manevra yapan okul servisinin altında kaldı. Babaanne ve torunu kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi Paşamahmut Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir fabrikada çalışan Fatih ile Aysun Akça çifti, 7 aylık kızları Aylin Akça'yı işe giderken babaannesi Necla Akça'ya bıraktı. Babaanne torunu kucağına alarak komşusuna gitti. Bir süre komşusunda kaldıktan sonra evine dönmek için yola çıkan Akça'ya, yolun karşısına geçmek istediği sırada geri manevra yapan Orhan K. yönetimindeki 55 C 0370 plakalı okul servis minibüsü çarptı. Evine yaklaşık 10 metre mesafede meydana gelen kazada ağır yaralanan Necla Akça ambulans ile Gazi Devlet Hastanesi'ne, torunu Aylin Akça ise Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Babaanne ve torunu yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazayı haber alır almaz Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen anne Aysun Akça, "Çocuğuma ne oldu, ne olur bana söyleyin" diyerek gözyaşı döktü. Çocuğunun ölüm haberini alan ve sedyede gören anne sinir krizi geçirdi. Aysun Akça, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı. Öte yandan minibüs şoförü Orhan K. ise polise teslim oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...