Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in son durumu

/ Kaynak: İHA
Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in son durumu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beşir Atalay, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in sağlık durumuna hakkında bilgi verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in sağlık durumuna hakkında, "Benim şu anda aldığım bilgi hayati tehlike yok şeklinde, inşallah öyledir. Hem koruması hem kendisiyle ilgili aldığım bilgi o yönde" şeklinde konuştu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile AK Parti Genel Merkez'de bir araya gelen Beşir Atalay, toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını üzerine "Yarın (bugün) 13.30'da nbsp;inşallah basın toplantımız var. MYK'daki görüşmeleri sizinle paylaşacağım" dedi. nbsp;İzinsiz gösterilerde çıkan olaylara ilişkin rakamların çelişkili olduğu yönündeki soru üzerine ise Atalay, "Rakamları 11.30'da İçişleri Bakanımız açıklayacak, gözaltılar vesaire onları da İçişleri Bakanımızdan duyacaksınız" ifadesini kullandı.
Atalay, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in sağlık durumuna ilişkin soru üzerine "Benim şu anda aldığım bilgi hayati tehlike yok şeklinde, inşallah öyledir. Hem koruması hem kendisiyle ilgili aldığım bilgi o yönde" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...