Sultanların saltanatı kısa sürdü

Sultanların saltanatı kısa sürdü

MAGAZİN Haberleri

Son dönemlerin en pahalı yapımı, reyting listelerinin 4 sezon boyunca birincisi 'Muhteşem Yüzyıl'ın şehzade ve sultanlarının saltanatları kısa sürdü...

Yeni bir serüvene 'merhaba' diyen oyuncuların yapımları reyting kıskacında.Muhteşem Yüzyıl'ın oyuncuları yeni sezona hızlı bir giriş yaptı… Dizinin şehzade ve sultanları iddialı başlayan yapımlarda boy gösterirken reyting tablolarında fena çuvalladı. Mahidevran Sultan Nur Fettaoğlu ile Şehzade Selim Engin Öztürk'ün oynadığı 'Hayat Yolunda' önceki gün yayınlanan ilk bölümüyle hüsrana uğradı. Dizi total'de 14'üncü olurken AB'de de 7'nci sırada yer aldı. Yeterince ilgi görmeyen dizinin akıbeti önümüzdeki günlerde belli olacak.


YAPIMLAR İDDİALI AKIBETLERİ AYNI!
İddialı dizi 'Benim Adım Gültepe' de televizyon akışından çıkarıldı. Dizide 'Muhteşem Yüzyıl'ın Gülfem Hatun'u Selen Öztürk ile şehzade Cihangir'i oynayan Tolga Sarıtaş rol alıyordu. Haremin Nigar kalfası Filiz Ahmet de diziden ayrılır ayrılmaz 'Ruhumun Aynası' adlı yapımla el sıkışmıştı. Fakat dizi reyting alamayınca yine diğer yapımlarla aynı akibeti paylaştı. Diğer taraftan Nebahat Çehre de Valide Sultan olarak dizideki rolü bitince 'A.Ş.K' isimli yapımla ekran macerasına kaldığı yerden devam etmişti. Hazal Kaya'nın da olduğu dizi beklenen ilgiyi görmeyince kanal tarafından ipi çekilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...