Cinnet getiren anne balkondan önce kızını attı, sonra kendi atladı

/ Kaynak: İHA
Cinnet getiren anne balkondan önce kızını attı, sonra kendi atladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Denizli'de dün gece saat 02.00 sularında meydana gelen olayda psikolojisi bozuk anne balkondan önce 3 yaşındaki kızını attı, ardından kendi atladı.

Cinnet getiren anne balkondan önce kızını attı, sonra kendi atladı. Denizli'de cinnet getiren kadın, 6.kattaki evlerinin balkonundan önce 3 yaşındaki kızını attı ardından atlayarak intihar etti.Olay gece 02.00 sıralarında İstiklal Mahallesi Manolya Kent Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, emekli polis memuru Emin Öksüz ile evli olan Feryal Öksüz (37) bir süredir psikolojisi bozuk olduğu için ilaç kullanıyordu. Gece geç saatlerde eşi ve 2 çocuğuyla yaşadığı evde cinnet getire kadın o sırada uyuyan kızı Asiye Öksüz'ü kucağına alarak balkona çıktı. Önce kızını yaklaşık 25 metrelik yükseklikten aşağı bırakan kadın, daha sonra aynı yerden atlayarak intihar etti. Yoldan geçenler kadın ve çocuğa yardım etmek için seferber oldu. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulans ekipleri kadının öldüğünü belirlerken, 3 yaşındaki Asiye Öksüz ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 yaşındaki talihsiz kız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından çok sayıda polis ekipleri mahalleye gelerek güvenlik önlemi aldı. Olayın yaşandığı yer güvenlik şeridi içine alınırken, olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Savcının olay yerinde yaptığı incelemeler sırasında ölen kadın ve kızının yakınları sinir krizleri geçirdi. Savcının işlemlerinin ardından Feryal Öksüz'ün cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...