Menajeri açıkladı! İşte Arda Turan'ı isteyen İngiliz ekibi

Menajeri açıkladı! İşte Arda Turan'ı isteyen İngiliz ekibi

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in yıldız golcüsü Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, transferlik hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de futbolcu menajeri deyince akla gelen ilk isim Ahmet Bulut, Fanatik Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.


İşte o açıklamalardan bir kısım;


Arda Turan'ın kariyer planlaması nedir?
Arda'yı Atletico Madrid'e bonusları dahil 15 milyon Euro'ya transfer ettim. Bu bir Türkiye rekoru. Bildiğin gibi geçen sezon içinde de kontratını yeniledik 4 sene daha ve İspanya'daki sistem gereği federasyona bonservis belirttiler ki bu rakam 41 milyon Euro! Şu an Arda, Atletico'nun en çok kazanan ve en değerli futbolcusu. Ayrıca ilk 11 oyuncusu. Biz burada yeterince farkında değiliz, Arda gerçekten çok başarılı ve bunu çalışarak, kendini geliştirerek, alınteriyle sağladı. Tabii başarılı oldukça da başka takımlardan teklifler gelmeye devam ediyor. Ancak biz birlikte karar vererek Arda'nın sezon sonuna kadar Atletico'da kalacağını önceden söylemiştik. Örneğin Manchester United ciddi olarak ilgilenmişti Arda ile Moyes zamanında. Türkiye'den de teklifler aldık ancak bizim Arda için çizdiğimiz kariyer planında transfer yoktu. Bu sezon sonunda yani 28 yaşında bir transfer yapmalı diye düşünüyoruz. Bu transfer de olacaksa Avrupa'nın ilk 8 takımından birine olmalı. Aksi takdirde yapmayız.


"BEŞİKTAŞ'TAN ALACAĞIM VAR"
Son dönemde Beşiktaş'ın yaptığı birçok transferde imzan var. Hatta Beşiktaş'tan 18 milyon TL alacaklı olduğun da söyleniyor. Doğru mu bu?


Çok abartı bir rakam. Kabaca böyle bir alacak için 180 milyonluk transfer olması gerek. Ancak alacaklı olduğum doğru. Bu 4 senede oluşan bir alacak, tam rakamı şu an bilemiyorum ama 5-6 milyon TL'yi geçmez. Benim getirdiklerimden bir Queresma için 7.3 milyon Euro bonservis ödendi. Hilbert, Simao, Guti bedava, Ernst 2.3 milyon, Cenk Gönen 1 milyon, Veli Kavlak 700 bin Euro... Fernandes önce bedava kiralık geldi sonra 2 milyon Euro'ya bonservisini aldım. Bakın herkes Beşiktaş'ı icraya verdi ama ben vermedim. Hâlâ çalışıyorum onlarla ama alacağım onu biliyorum, emeğim var orada. En son Demba Ba'yı ve Atletico Madrid ile Fiorentina'nın istediği Gökhan'ı, oyuncunun da talebiyle Beşiktaş'a getirdim.


"HAYALİM RONALDO'YU TÜRKİYE'YE GETİRMEK" nbsp;
Jorge Mendes ile yakın ilişkilerin var. Onlarla ortak iş yapıyorsun. Türkiye'ye getirmek istediğin hayalindeki futbolcu kim?
Dedim ya 14 senedir bu işi layığı ile yapmaya çalışıyorum. Bu şekilde tüm futbol dünyası ile yakın ilişkiler kurdum. Geldiğim bu noktada bu büyük isimler benimle çalışmak istiyor. Ne mutlu bana... Yakın arkadaşım Cristiano Ronaldo'yu getirmek isterim ama bazı gerçekler var. Kendisinin hâlâ 5 senelik kontratı var ve şartları çok ciddi. Onu şu an oradan almak nerdeyse imkansız. Ama sonrasında ne olur belli olmaz. Bakın Drogba, Türkiye'ye gelip top oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...