Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kobani'yi kara bulutlara teslim oldu

/ Kaynak: İHA
Kobani'yi kara bulutlara teslim oldu

DÜNYA Haberleri  / İHA

Sabah saatlerinde kent merkezinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun vurulması sonucu Kobani'yi siyah dumanların kapladığı görüldü.

Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki sokak savaşı sürüyor. Sabah saatlerinde kent merkezinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun vurulması sonucu Kobani'yi siyah dumanların kapladığı görüldü. IŞİD militanları ve PKK'nın Suriye uzantısı PYD arasındaki sokak savaşlarının 26. gününde çatışmalar şiddetini arttırdı. Dün akşam saatlerinde koalisyon güçlerine ait uçaklar tarafından Kobani'ye çok sayıda hava operasyonu düzenlenirken, çatışmalar da gece boyu sürdü.
Kobani'yi kara bulutlara teslim oldu
AKARYAKIT İSTASYONU VURULDU

Bu sabah saatlerinden itibaren ise, IŞİD ile YGP güçleri arasındaki sokak savaşları şiddetli şekilde devam etti. Şehir merkezindeki YPG mevzileri IŞİD tarafından art arda atılan havan topları ile vurulurken, merkezi bir bölgede bulunan akaryakıt istasyonunun vurulması sonucu Kobani'yi siyah dumanların kapladığı görüldü. Kobani'yi gören yüksek kesimlere konuşlandırılan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı tanklar da, çatışmaları takip etmeye devam ediyor.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...