Avukatlardan HDP'ye suç duyrusu çağrısı

/ Kaynak: DHA
Avukatlardan HDP'ye suç duyrusu çağrısı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Avukat Ertuğrul Mehmet Avcı ve Alperen Carus, sosyal medya üzerinden vatandaşları, HDP yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunmaya davet etti.

Samsun Barosu avukatlarından Ertuğrul Mehmet Avcı ve Alperen Carus, sosyal medya üzerinden 'Samsun sevdalılarını birlik olmaya davet ediyoruz' diye paylaşımlar yaparak vatandaşları, HDP yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunmaya davet etti. nbsp;
IŞİD'in Kobani saldırısını protesto etmek amacıyla yapılan eylemler nedeniyle tırmanan şiddet olaylarına karşı Samsun Barosu avukatlarından Eğtuğrul Mehmet Avcı ve Alperen Carus, sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak Samsunluları Pazartesi günü Adliye Sarayı'na davet etti. Pazartesi günü saat 15.00'de Samsun Adliye Sarayı'nda HDP yöneticileri başta olmak üzere eylemlere destek verenler hakkında suç duyurusunda bulunmaya çağıran iki avukat 'Facebook' sayfalalarından yaptıkları çağrıyla 'Samsun sevdalılarını birlik olmaya davet ediyoruz' dedi.
Avukat Ertuğrul Mehmet Avcı yaptığı paylaşımda, "Hiç kimse bu memleketi sahipsiz sanmasın. Bu memleketin sağduyulu insanlarını yok saymasın. Başta meslektaşlarımız olmak üzere Samsun halkının yanımızda olacağından ve bizlere sonuna kadar destek vereceğinden en ufak bir endişe taşımıyoruz" diye yazdı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...