Sow: 'Türkiye beni şaşırtmadı'

/ Kaynak: AA
Sow: 'Türkiye beni şaşırtmadı'

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Futbol Takımı'nı Senegalli forveti Moussa Sow, Türkiye'de yaşamaktan çok memnun olduğunu söyledi

2015 Afrika Uluslar Kupası grup elemeleri maçı için milli takıma katılan Sow, Fenerbahçe'de 3 yıl geçirdiğini ve bu sürede birçok unvan edindiğini belirterek "Bunlardan ziyade benim için önemli olan Türkiye'deki hayat koşullarım" ifadesini kullandı.
Sow, Senegal'in Saly kentinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye, Fenerbahçe'ye ve zengin Türk kültürüne ummadığı kadar hızlı uyum sağladığını vurguladı. Fenerbahçeli golcü, medeniyetin ve kültürel çeşitliliğin bulunduğu Türkiye'de Müslüman olarak Fransa'dakinden daha rahat yaşayabileceğini düşündüğünü ve bu konuda yanılmadığını ifade etti.
Türk mutfağının da ülkeye bağlılığını artırdığını belirten Sow, "Türkiye'de oldukça farklı ve çok leziz yemekler var" diye konuştu.
Fenerbahçe'de 78 lig maçında 39 gol atan Sow, elde ettiği başarılarla yetinmeyip, hayranlarını memnun etmek için daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.Sarı-lacivertli kulüple 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Sow, futbol hayatına Fenerbahçe'de devam etmek istediğini vurguladı.Fransa doğumlu 28 yaşındaki Senegalli futbolcu, 2005'te 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda Fransa ile şampiyonluk yaşadı.Ocak 2012'de Fransa'nın Lille takımından ayrılıp Fenerbahçe'ye transfer olan Sow, 2010-2011 sezonunda 25 golle, gol kralı unvanını almıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...