Danny Green, Fenerbahçe'lilerle buluştu

/ Kaynak: AA
Danny Green, Fenerbahçe'lilerle buluştu

SPOR Haberleri  / AA

NBA, San Antonio Spurs'ün oyuncusu Danny Green, Fenerbahçe Ülker'den Goudelock ve Hickman ve sarı-lacivertlilerin genç oyuncularıyla bir araya geldi

"NBA Global Games 2014" kapsamında yarın Fenerbahçe Ülker ile San Antonio Spurs arasında oynanacak maç öncesi Ülker Smartt'ın bir alışveriş merkezinde gerçekleştirdiği etkinlikte Green; Goudelock, Hickman, genç oyuncularla birlikte potaya atış yaptı.
Danny Green, Goudelock ve Hickman daha sonra genç oyunculara ve basketbolseverlere imza dağıttı.
Green, burada yaptığı açıklamada, NBA takımlarının ABD dışında ülkelere gitmesinin güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, "Bu, NBA organizasyonunu ABD dışında tanıtmak için güzel bir fırsat. Önce Berlin'e gittik, şimdi İstanbul'dayız. Alba Berlin'e son anda yediğimiz basketle yenildik. Yarın Fenerbahçe Ülker karşısında o maçtan çok daha iyi bir performans sergilemek için çalışacağız" diye konuştu.
Fenerbahçe Ülker hakkında bilgi sahibi olduğunu vurgulayan Danny Green, "Daha önce ben de Avrupa'da Slovenya'nın Union Olimpija takımında forma giymiştim. İstanbul'da maç yapmadım, ama Bursa'da oynadım. Türk takımlarına saygı duyuyorum. Umarım yarın eğlenceli bir maç olur. Burada olmaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.
Goudelock ise yarınki maçın İstanbul ve Fenerbahçe için çok önemli bir organizasyon olduğunu kaydederek, "NBA şampiyonu burada, hepimiz heyecanlıyız. Yarın iyi bir oyun ortaya koymak istiyoruz" dedi. Hickman da bir NBA takımının İstanbul'da olmasının önemli olduğunu belirterek, "Biz her maç daha iyi olmak istiyoruz. Yarın da iyi bir performans sergilemeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
Etkinliğin sonunda çocuklarını kucaklarına alan Goudelock ve Hickman, basın mensuplarına poz verdi.
Danny Green, Fenerbahçe'lilerle buluştu

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...