Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu fotoğraf, şehit polisin baba evinden!

/ Kaynak: DHA
Bu fotoğraf, şehit polisin baba evinden!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bingöl'de şehit düşen komiser Hüseyin Hatipoğlu'nun annesi Adeviye ve babası İlyas Hatipoğlu, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in, dün akşam ekibiyle birlikte Kobani için düzenlenen eylemlerde zarar gören esnafın iş yerlerinde incelemelerde bulunması sırasında, yaklaşan bir araçtan uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açılması sonucu şehit olan komiser Hüseyin Hatipoğlu'nun Amasya'daki baba ocağına ateş düştü. nbsp;

Amasya Hızırpaşa Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası İlyas ve anne Adeviye Hatipoğlu, gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şehidin evinin etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Şehidin baba ocağı akrabaları ve komşularının ziyaretçi akınına uğradı. Amasyalılar, eve giderek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. İşçi emeklisi babası İlyas Hatipoğlu, taziyeleri kabul etti. Güçlükle ayakta durabilen babayı, yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve meslektaşları da eve gelerek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Bir çocuk babası Şehit Hatipoğlu'nun cenazesinin Bingöl'de yapılacak törenin ardından bugün öğleden sonra Amasya'ya getirileceği ve yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

nbsp;Bu fotoğraf, şehit polisin baba evinden!
BİNGÖL'DE ŞEHİT OLAN 8 ARKADAŞI İÇİN 6 GÜN ÖNCE MESAJ YAYINLAMIŞ
Bingöl'de şehit düşen Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun eşi Sibel Hatipoğlu ile birlikte bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, şehitlerle ilgili yaptığı paylaşımlar yürek burktu. nbsp;
Şehit başkomiserin geçen 16 Eylül'de yaptığı paylaşımda, 16.09.2012'de Karlıova İlçesi'nde terör örgütü üyelerinin pususunda şehit düşen 8 polis memurunun fotoğraflarıyla taziye mesajını yayınladı. Şehit Hatipoğlu fotoğrafın paylaşımına, "Sizin için hepi topu 16 Eylül bugün. Sıradan bir gün yani. Benim için ise 8 kardeşimi kaybettiğim Kanlıova' yazdı. Şehit Başkomiser 8 şehidin fotoğrafının bulunduğu resmi 3 Ekim'de tekrar paylaştı. nbsp;

nbsp;Bu fotoğraf, şehit polisin baba evinden!
"TÜRK YA CAN VERİR YA SANCAK DİKER"
Öte yandan Şehit Hüseyin Hatipoğlu geçtiğimiz 28 Eylül'de ise "Siz hiç Türk mülteci diye bir şey duydunuz mu tarihte? Duyamazsınız. Türk iç savaş çıkarsa ya olduğu yerde kalıp can verir, ya da sancağı dikip yeni bir devlet kurar. Şerefli bir ölüm, dizleri üstünde yaşamaktansa daha makbuldür" diye yazdı.

Şehit Hatipoğlu'nun Ordu'da görev yaptığı sırada gazeteci olan Sibel Hatipoğlu ile tanışıp 3 yıl önce evlendiği ve 1.5 yaşında Yaren isminde bir kızı olduğu belirtildi.

AMASYA VALİSİ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Öte yandan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Aras, Amasya Belediye Başkanı Ak Partili Cafer Özdemir, şehit başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun ailesini taziye ziyaretinde bulundu. Annesi Adeviye Hatipoğlu ayakta durmakta güçlük çekerken, yakınları kendisini sakinleştirmeye çalıştı. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...