Kılıçdaroğlu: Başbakan önce kendini ispatlasın

Kılıçdaroğlu: Başbakan önce kendini ispatlasın

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu: "Şu soruyu Davutoğlu'na sormak isterim; hangi gerekçeyle siz Öcalan'ın aklına ihtiyaç duyuyorsunuz? Bunu da çıksın bir açıklasın bakalım".

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıda yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'i hastanede ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu'nun kendisine yönelik "Onun aklına ihtiyacımız yok. Sadece sussun" sözlerine cevap veren Kılıçdaroğlu, "Davutoğlu gerçekten Başbakan mı? Davutoğlu'nun önce kişiliğini kanıtlaması lazım. Ben şu soruyu Davutoğlu'na sormak isterim; hangi gerekçeyle siz Öcalan'ın aklına ihtiyaç duyuyorsunuz? Bunu da çıksın bir açıklasın bakalım" dedi. Kılıçdaroğlu, "Terörün bin insanlık suçu olduğu teröre prim verilmemesi gerektiğini hepimizin bilmesi gerekiyor. Bir kamu görevlisi esnafı ziyaret ediyor ve siz bunu öldürmeye kalkıyorsunuz. Hangi gerekçe ile? Bunun akıl ile bağdaşır yanı yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...