Asuman Dabak bir ilk gerçekleştridi! Terlikli gelin oldu

Asuman Dabak bir ilk gerçekleştridi! Terlikli gelin oldu

MAGAZİN Haberleri

5 Ekim'de seyirciyle buluşacak olan Yedikule Hayat Yokuşu'nda, Asuman Dabak, dizi için gelinlik giydi. Sevilen oyuncu Dabak, gelinliğin altına terlik giydi

Başarılı oyuncu Asuman Dabak, Yedikule Hayat Yokuşu adlı dizi için yine gelinlik giydi. Daha önce çok defa gelinlik giyen Asuman Dabak, gelinliğin altına ise terlik giydi. Asuman Dabak, ayağındaki terliklerle güldürdü. Gelinliğin altına terlik giydi!


GELİNLİĞİN ALTINA TERLİK GİYDİ!
Yeni dizi Yedikule Hayat Yokuşu 15 Ekim'de TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Çekimleri yapılan Yedikule Hayat Yokuşu dizisinin setinde eğlenceli anlar yaşanıyor. Cem Davran, Asuman Dabak, Rojda Demir ve Levent Özdelik'in başrollerini paylaştığı Yedikule Hayat Yokuşu dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.
Asuman Dabak, sete gelen gazetecilerin karşısına gelinliğiyle çıktı. Daha önce rol icabı çok kez gelinlik giydiğini söyleyen Asuman Dabak, avukat Ümir Birsel ile 2004 yılında boşandı.Gelinlik meraklısı biri olmadığını söyleyen Asuman Dabak, rol icabı şansına hep denk geldiğini belirtti. Asuman Dabak gelinliğinin altına ise terlik giydi.
Ünlü oyuncu Asuman Dabak, gelinliğin altına giydiği terliklerle şaşırtırken, sete yetişme telaşıyla ayakkabı giymeyi unuttuğunu belirtti.
Asuman Dabak bir ilk gerçekleştridi! Terlikli gelin oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...