Belediye Başkan Yardımcısı vefat etti

/ Kaynak: İHA
Belediye Başkan Yardımcısı vefat etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Barkır, hayatını kaybetti.

Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Barkır (38), geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Dün gece meydana gelen kazada Sındırgı istikametinden Balıkesir'e seyir halinde olan ve Şuayip Atıl'ın kullandığı 34 BJ 0612 plakalı araç Soğuksu mevkinde önden giden traktörü sollarken karşı istikametten gelen 09 RH 888 plaklı ikinci bir araçla çarpıştı. Kaza yerinde ağır yaralanan Şevket Barkır, ilk müdahale için önce Sındırgı Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Durumu ağır olan Barkır, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan Şevket Barkır hayatını kaybetti. Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Barkır'ın gün boyu AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile Sındırgı'da bir arada olduğu ve Milletvekili Aydınlıoğlu'na Sındırgı'nın sorunlarına ve çözüm yollarına ilişkin bilgiler verdiği öğrenildi. Öte yandan, kazada Başkan Yardımcısı Şevket Barkır ile aynı araçta bulunan ve belediye personeli olduğu öğrenilen Şuayip Atıl ile diğer yaralılar Nasuh Alaçam, Kadir Ergin ve Namık Kaygısız'ın tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Şevket Barkır, 1976 yılında doğdu. Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçiminde AK Parti Sındırgı Belediye Meclisi 1.sıra üyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldu. Halen Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Daimi encümeni, Plan ve Bütçe Komisyonu ve Tarife Komisyonu Üyesi ve Divan Katip Üyesi olarak görev yapmaktadır. 2004 yılından bu yana Sındırgı Sulama Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sındırgı İmam Hatip Lisesi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babası olan Barkır İngilizce ve Arapça bilmektedir. Aynı zamanda 2005 yılından beri ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...