Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van'da ölü sayısı yükseldi

/ Kaynak: DHA
Van'da ölü sayısı yükseldi

YAŞAM Haberleri  / DHA

18 yaşındaki Yunus Aktaş tedavi gördüğü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Aktaş ile birlikte Kobani'deki IŞİD saldırısını protesto etmek amacıyla Van'da düzenlenen gösterilerde ölenlerin sayısı 2'yi yükseldi.
Kobani'ye destek amaçlı yapılan gösterilerde Perşembe akşamı Beyüzümü ile nbsp;Seyrantepe Mahallesi'nde olaylar çıktı. Yollara kapatıp ateş yakan ve slogan atan gruba polis gözyaşartıcı gaz ve basınçlı su ile müdahale etti. Göstericiler kendilerine müdahale eden polise taş ve molotof kokteyli attı. Olaylar sırasında Yunus Aktaş ve Savaş Yücedağ silahla yaralandı. Yücedağ, kaldırıldığı hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken, Aktaş ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Aktaş, bu sabah tüm madahalelere rağmen kurtarılamadı. BöyleceSerhat Mahallesi'nde salı günü çıkan olaylar sırasında hayatını kaybeden Hamit Caner ile birlikte Van'da hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Muş, Batman, Adana, Gaziantep ile birlikte 32'ye çıkmış oldu. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...